Sneeuw Thalys tickets 2018-2019 boeken

Sneeuw ThalysGoedkoop met de trein op wintersport naar Frankrijk? De Sneeuw Thalys tickets zijn weer te boeken voor het winterseizoen 2018-2019. Reis voordelig vanaf 65 euro met de Sneeuw-Thalys naar de Franse skigebieden! Comfortabel met de trein naar Chambéry, Albertville, Moûtiers, Aime-La-Plagne, Landry of Bourg-Saint-Maurice vanaf € 65 in Standard-klasse. Of boek tickets vanaf € 90 in Comfort en vanaf € 139 in de Premium-klasse.

In december 2017 introduceerde Thalys nieuwe tarieven; Standard, Comfort en Premium. Dit jaar kunnen wintersportliefhebbers ook voor het eerst profiteren van deze tarieven tijdens hun trip naar de wintersport in Frankrijk. Met de Sneeuw Thalys reist u vanaf 65 euro enkele reis comfortabel naar de wintersport in Frankrijk. U reist dan in de Standard-klasse. Wilt u meer luxe, dan kunt u een ticket in de Comfort of Premium-klasse in de Sneeuw-Thalys naar de wintersport in Frankrijk boeken. In de Premium-klasse van de Sneeuw-Thalys krijgt u onder meer een welkomstdrankje en een maaltijd bij uw stoel geserveerd. Premium-klanten hebben ook meer ruimte, kunnen kiezen uit tijdschriften en krijgen een snellere wifi in de Sneeuw-Thalys. Ook in de andere klassen is gratis wifi.

Kinderen krijgen korting op tickets voor de Sneeuw-Thalys. Als u met een gezelschap reist of met je gezin, dan kunt u twee (duo) of vier (carré) zitplaatsen bij elkaar boeken.

Waar rijdt de Sneeuw Thalys naartoe?

De Sneeuw Thalys rijdt naar tal van wintersportbestemmingen in Frankrijk. De Sneeuw-Thalys rijdt vanaf Amsterdam CS naar Schiphol, Rotterdam Centraal, Antwerpen Centraal en Brussel Zuid. Vandaar gaat het in een keer door naar Chambery (vergelijk vliegtickets naar Chambéry!), Albertville, Moutiers, Aime la Plagne, Landry en Bourg St. Maurice. Vanuit Moutiers kunt u aansluitend busvervoer bijboeken naar Courchevel, Valmorel, Champagny, Méribel, Mottaret, La Tania, Les Menuires en Val Thorens. Vanuit Aime La Plagne kunt u met de bus laar La Plagne en Belle Plagne in skigebied Paradiski. Gaat u naar Les Arcs in skigebied Paradiski ? Dan moet u uitstappen in Bourg St. Maurice. Vanaf dat station rijden ook bussen naar Val d’Isère, Tignes en La Rosière. Aansluitend busvervoer bij de Ski Thalys boekt u direct mee bij uw boeking van uw treinticket als u de bestemming opgeeft. NS International werkt hierbij samen met SnowBuzz. Omdat Snowbuzz nooit uitverkocht kan raken, kunt u de aansluitende bustickets ook op een later tijdstip boeken, maar dat kan alleen telefonisch via NS Telesales. Wie niet met de bus wil, kan ook ter plekke een auto huren. Dat geldt natuurlijk ook voor Amsterdam als u met veel bagage naar het station moet reizen.

Sneeuw Thalys, buspendel of vliegtuig?

De voordelen van reizen met de Sneeuw Thalys naar de wintersport zijn evident: U heeft niet te maken met hoge brandstofprijzen, tol, gedoe met sneeuwkettingen en files, maar komt uitgerust aan op uw bestemming. Maar ook vliegen naar de wintersport of de buspendel naar Frankrijk hebben voordelen, dus vergelijk ook die mogelijkheden.

Trein tickets Sneeuw Thalys vergelijken en boeken

Treintickets voor de Sneeuw Thalys zijn in 2018 al weer te boeken. Wie vroeg boekt, reist goedkoper en heeft meer keuze met de Sneeuw Thalys. Treintickets zijn toe boeken via NS International en de Nederlandstalige site van Voyages SNCF. Vergelijk dus de prijzen en aanbiedingen! De Ski Thalys rijdt van zaterdag 22 december 2018. De laatste terugrit vindt plaats op 13 april 2019. Wie dus in de kerstvakantie op wintersport in Frankrijk gaat, is op kerstavond op z’n wintersportbestemming. De treinen vertrekken aan het eind van de middag vanuit het beginstation Bourg St. Maurice, dus u kunt nog vrijwel een hele zaterdag profiteren van uw wintersportvakantie. Wintersporters die met de auto zijn gekomen, zijn dan al lang vertrokken, dus het is lekker rustig op de piste.

U kunt bij NS International nog meer besparen als u met de Ski Thalys reist. Als u de prijs voor uw treinticket hebt opgezocht, vergeet dan niet aan te vinken of u een kortingskaart van bijvoorbeeld NS heeft en of u met kinderen reist. U kunt ook treintickets voor de Ski Thalys naar de Franse Alpen boeken via de Nederlandstalige site van de SNCF.

Ski’s meenemen in de Sneeuw Thalys

Met de Sneeuw Thalys op wintersport? Dan kunnen je ski’s of snowboard gewoon mee. Je mag maximaal een set ski’s, een koffer en een stuk handbagage per persoon meenemen. In bepaalde rijtuigen zijn speciale ruimtes voor het opbergen van je ski’s.

Last minute met de Sneeuw-Thalys

Heb je een last minute wintersport naar Frankrijk geboekt? Dan kun je ook zelf de Sneeuw Thalys last minute boeken en zelf je trein tickets voor de Sneeuw Thalys printen. Reserveren voor de Sneeuw Thalys is verplicht.

Sneeuw Thalys tickets 2018-2019 boeken
4.2 (83.33%) 6 vote[s]

Deel dit met je vrienden!

Tags: