Shadow

Buspendel Frankrijk: op wintersport met de buspendel

U zoekt vervoer naar de wintersport in Frankrijk? Overweeg dan een buspendel. Een buspendel Frankrijk is al verkrijgbaar vanaf iets meer dan honderd euro per persoon.

Er zijn veel manieren om naar de wintersport in Frankrijk te reizen: met de auto, de trein, vliegtuig en de pendelbus.

Voordelen buspendel Frankrijk

Reizen met een pendelbus naar de skigebieden in Frankrijk heeft een aantal voordelen. U kunt ontspannen met de bus naar de wintersport reizen, u hoeft niet zelf op het verkeer te letten en u heeft geen gedoe met winterbanden en sneeuwkettingen. In de pendelbus kunt u lekker slapen zodat u uitgerust op uw wintersport bestemming komt. Ook spaart u de kosten van brandstof, winterbanden, sneeuwkettingen en tol uit. Bovendien is een buspendel heel handig en gezellig als u met een groep vrienden naar de wintersport wilt.

Met de buspendel op wintersport gaan heeft ook nadelen. U kunt niet vertrekken of pauzeren wanneer u wilt en het kost tijd om andere passagiers op te halen of naar hun bestemming te brengen.

Aanbiedingen pendelbus Frankrijk

Wie een buspendel naar Frankrijk zoekt, kan bij sommige touroperators een buspendel boeken in combinatie met een hotel of appartement. Dit soort busvakanties kunt u onder meer bij Sunweb boeken. Maar u kunt ook een losse pendelbus boeken.

De Jong Intra verkoopt online geen losse buspendels naar wintersport in Frankrijk meer, maar wel busreizen. U boekt dan een pakketreis bestaande uit de busreis plus de accommodatie.  De Jong Intra verkoopt wel losse buspendels naar Oostenrijk.

Buspendel Frankrijk bij Snowtime

Reisorganisatie Snowtime bood in het verleden een groot aantal buspendels aan. Maar nu het bedrijf deel uitmaakt van Travelski, worden er geen buspendels meer aangeboden.

Bespaar op uw wintersport: pendelbus + hotel zelf zoeken en boeken

Wees zelf uw eigen reisbureau en stel zelf uw wintersport in Frankrijk samen. Bij Snowtrex bijvoorbeeld kunt u voordelig hotels in Franse skigebieden zoeken en boeken. Boek er elders een pendelbus bij en u kunt op reis.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor de gratis nieuwsbrief. Volg ons op Facebook en Instagram.

Privacy *

Deel dit met je vrienden!