Ga naar de inhoud

Over ons

SkigebiedenGids.nl is een onafhankelijk platform met informatie over wintersport en wintersportvakanties in onder meer Duitsland, Italie en Zwitserland.

SkigebiedenGids.nl is niet verbonden aan enige touroperator, verkeersbureau, accommodatieverschaffer, reisorganisator of lifteigenaar. SkigebiedenGids.nl bemiddelt niet in wintersportvakanties, maar verwijst haar bezoekers indien nuttig slechts door naar aanbieders van accommodaties, touroperators, reisorganisatoren, wintersport gerelateerde producten en andere bronnen met informatie over wintersportreizen naar een aantal wintersportlanden. Het is aan de bezoeker wat hij met die informatie doet.

Informatie over wintersport vakanties verandert snel. Hoewel wij ons uiterste best doen om de informatie over wintersport en wintersportvakanties up-to-date te houden, aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid voor fouten, vergissingen, onvolledigheden alsmede voor eventuele gevolgen van het gebruik van de informatie die op of via deze site beschikbaar is. Lees de volledige gebruiksvoorwaarden van SkigebiedenGids.nl in de disclaimer. Lees ook ons privacybeleid.

Geoptimaliseerd door Optimole