Ga naar de inhoud

Inschrijven nieuwsbrief

De redactie van Skigebiedengids.nl verstuurt maximaal zes keer per jaar een nieuwsbrief met daarin de belangrijkste artikelen die op de site staan. Nooit meer een bericht missen? Meld je dan gratis aan voor onze nieuwsbrief. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.

Als je je naam en voornaam invult, sturen we je een nieuwsbrief op naam. Dit is dus niet verplicht. Je emailadres gebruiken we om de nieuwsbrief te kunnen versturen. We gebruiken hiervoor MailPoet en je gegevens worden door hen en door ons verder niet aan derden verstrekt.

Bij het uitschrijven verwijderen we binnen een week je gegevens. Lees hier ons privacybeleid. Daarin leggen we uit welke gegevens we verzamelen en waarom we dat doen. Neem bij vragen contact op via ons contactformulier.

Bij aanmelding voor de nieuwsbrief ga je akkoord met ons privacybeleid. Je kunt je op elk gewenst moment weer uitschrijven voor de nieuwsbrief. Dat kan via de afmeldlink die standaard onderaan elke nieuwsbrief staat.

Privacy *

Na aanmelding ontvang je een bevestigingslink in je mailbox (controleer voor de zekerheid even je spam-box). Klik op deze link om je aanmelding te bevestigen. Daarna ontvang je definitieve bevestiging en is je aanmelding voor onze nieuwsbrief klaar. Je kunt je altijd weer afmelden door op de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief te klikken.

Geoptimaliseerd door Optimole