Met het vliegtuig op wintersport

Met het vliegtuig op wintersportMet het vliegtuig op wintersport was ooit een luxe die aan slechts weinigen was voorbehouden. Maar dankzij goedkopere vluchten is op wintersport gaan met het vliegtuig heel betaalbaar.

Wie niet tijdens bijvoorbeeld de kerstvakantie of de krokusvakantie in de file wil staan, niet een nacht wil doorrijden in een auto, bus of trein, kan tegenwoordig heel goedkoop vliegen naar de wintersport. U komt bovendien uitgerust op uw wintersportbestemming aan. Een simpel rekensommetje leert dat met het vliegtuig op wintersport gaan niet duurder hoeft te zijn dan een wintersport met de auto.

Met het vliegtuig op wintersport: Grenoble en Genève

Tal van skigebieden in Frankrijk zijn uitstekend met het vliegtuig bereikbaar. Vanuit Nederland heeft u de keuze tussen vliegen naar Grenoble, naar Chambéry of het internationale vliegveld van Genève. U kunt vertrekken vanaf diverse Nederlandse vliegvelden en met diverse vliegmaatschappijen. In de winter van 2016 – 2017 vliegt Transavia opnieuw vanaf Rotterdam-The Hague Airport naar vliegveld Grenoble. De lowbudget-maatschappij voert in de winter vijftig vluchten per week naar wintersportbestemmingen in Frankrijk en Oostenrijk uit. Vliegen naar de wintersport is helemaal een aanrader als u een short-break naar de wintersport wilt maken. U verliest dan geen kostbare tijd aan reizen.

Met het vliegtuig naar de wintersport: prijsvergelijking

Met het vliegtuig op wintersport gaan lijkt misschien op het eerste gezicht duurder dan met de auto of de bus, maar dat valt mee. Een buspendel naar Frankrijk boeken kan bij Snowtime al vanaf 95 euro tot vanaf 159,- euro in de kerstvakantie en de krokusvakantie. Wie met de auto gaat, moet in Frankrijk tol betalen. Als u met het vliegtuig op wintersport gaat, hoeft u ook geen sneeuwkettingen of winterbanden aan te schaffen en dan laten we de brandstofkosten en de afschrijving voor uw auto voor het gemak even buiten beschouwing. Wie met het vliegtuig naar de wintersport reist, komt uitgerust aan. Bovendien kunt u ook met het vliegtuig heel makkelijk uw ski’s meenemen. Vergelijk ook even de tarieven van treinen naar de wintersport bij NS International.

Met het vliegtuig op wintersport
3 (60%) 2 votes

Deel dit met je vrienden!