Bestel met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2019

Wilt u goedkoop naar de Vakantiebeurs 2019? Bestel nu alvast met korting kaarten voor de Vakantiebeurs en win mooie prijzen! Maar je hebt ook een kans om gratis naar de Vakantiebeurs te gaan als je tenminste meedoet aan onze prijsvraag. 

Met korting kaarten voor de Vakantiebeurs bestellen

© Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs 2019 wordt gehouden van donderdag 10 tot en met zondag 13 januari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. Dat is een dag minder dan in voorgaande jaren. De Vakantiebeurs heeft er voor gekozen om van de woensdag een Vakdag te maken. Reislustige consumenten zijn daarom pas vanaf donderdag welkom. Vier dagen lang kun je kennis maken met tal van bestemmingen uit de hele wereld.  Op de Vakantiebeurs kun je letterlijk in één dag de hele wereld over. Of je nu belangstelling hebt voor stedentrips, verre bestemmingen, strandvakanties, culturele rondreizen of vakanties dichtbij huis, op de Vakantiebeurs 2019 kun je je koffer of rugzak vullen met ervaringen.

Op de Vakantiebeurs vallen alle puzzelstukjes voor een droomvakantie op zijn plek. Laat je niet alleen informeren, maar doe ook inspiratie op en kom alvast helemaal in de vakantiestemming. Zie, proef, luister, beleef en geniet! Reis in 1 dag naar verre bestemmingen, geniet op de camping of kom lekker even bij op  één van de Mediterrane terrasjes. Locals, reisleiders en ervaren reizigers geven persoonlijke reistips. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid. Bezoekers kunnen ontspannen in het filmtheater waar films te zien zijn van de mooiste bestemmingen. Vertrouwde ingrediënten zijn verder de Caribbean Village, het naturistenpaviljoen en de sportieve activiteiten. Kortom: de #voorpret begint al op de Vakantiebeurs.

Bestel met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2019

Via Skigebiedengids.nl kun je nu al met korting kaarten voor de Vakantiebeurs bestellen. Hoe groot je voordeel is, kun je hieronder zien.

  • Vroegboek (t/m 26 december) – €10,00
  • Regulier (vanaf 27 december) – €12,00
  • Last Minute (vanaf 10 januari) – €14,00
  • Kaarten aan de kassa kosten 15,00. Kinderen t/m 16 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen.

Online kaarten kopen biedt nog meer voordeel. Bij aankoop van je online tickets voor de Vakantiebeurs maak je kans op een vliegreis voor twee personen ter waarde van duizend euro uit het aanbod van Isropa. Je hoeft alleen maar online je tickets te bestellen en je doet al mee.

Gratis kaarten voor de Vakantiebeurs

Maar je maakt ook kans op gratis kaarten. Van 26 november 2018 tot en met maandag 7 januari 2019 16.00 uur houden we op SkigebiedenGids.nl een winactie. Volg ons op Instagram en stuur ons via het contactformulier een mail dat je dat gedaan hebt en mee wilt doen aan de actie. Meer hoef je niet te doen om kans te maken op een van die tien gratis kaarten voor de Vakantiebeurs. Lees voor je meedoet eerst even onze spelvoorwaarden. Deelname betekent dat je deze spelvoorwaarden gelezen hebt en er mee instemt.

De winnaars krijgen dinsdag 8 januari een mail met daarin een code waarmee ze zelf online een ticket voor de Vakantiebeurs kunnen printen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Bestel met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2019
5 (100%) 5 vote[s]

Deel dit met je vrienden!