Bestel met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2018

Wilt u goedkoop naar de Vakantiebeurs 2018? Bestel nu alvast met korting kaarten voor de Vakantiebeurs en win mooie prijzen!

Met korting kaarten voor de Vakantiebeurs bestellen

© Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs 2018 wordt gehouden van woensdag 10 tot en met zondag 14 januari 2018 in de Jaarbeurs in Utrecht. Vijf dagen lang kunt u kennis maken met tal van bestemmingen uit de hele wereld.  Op de Vakantiebeurs kun je letterlijk in één dag de hele wereld over. Of u nu belangstelling hebt voor stedentrips, verre bestemmingen, strandvakanties, culturele rondreizen of vakanties dichtbij huis, op de Vakantiebeurs 2018 kunt u uw koffer of rugzak vullen met ervaringen. Koop nu alvast met korting kaarten voor de Vakantiebeurs!

Op de Vakantiebeurs vallen alle puzzelstukjes voor een droomvakantie op zijn plek. Laat je niet alleen informeren, maar doe ook inspiratie op en kom alvast helemaal in de vakantiestemming. Zie, proef, luister, beleef en geniet! Reis in 1 dag naar verre bestemmingen, geniet op de camping of kom lekker even bij op  één van de Mediterrane terrasjes. Locals, reisleiders en ervaren reizigers geven persoonlijke reistips. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid. Bezoekers kunnen ontspannen in het filmtheater waar films te zien zijn van de mooiste bestemmingen. Vertrouwde ingrediënten zijn verder de Caribbean Village, het naturistenpaviljoen en de sportieve activiteiten. Kortom: de #voorpret begint al op de Vakantiebeurs.

Bestel met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2018

[adrotate banner=”1″]

Via Skigebiedengids.nl kun je met korting kaarten voor de Vakantiebeurs bestellen. Je hoeft dan alleen maar op deze link te klikken om online kaarten voor de Vakantiebeurs te bestellen. Als je in de voorverkoop kaarten bestelt, dan betaal je 12,00 euro. Dat is een korting van 3,50 euro. Online kaarten tijdens de Vakantiebeurs kosten 14,50 (plus een euro boekingskosten). Kaarten aan de kassa kosten 15,50 euro. Kinderen t/m 16 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen.

Online kaarten kopen biedt nog meer voordeel. Bij aankoop van je online tickets voor de Vakantiebeurs krijg je een reischeque van 50 euro van Sunliner. En je maakt ook nog eens kans op 1 van de 10 gevulde koffers of een achtdaagse vliegreis voor twee personen naar Spanje. Je hoeft alleen maar hier je online tickets te bestellen en je doet al mee.

Bestel met korting kaarten voor de Vakantiebeurs 2018
5 (100%) 4 votes

Deel dit met je vrienden!