Shadow

Maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023

Wilt u gratis naar de Vakantiebeurs 2023? Doe dan mee aan onze prijsvraag en maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs in Utrecht!

Met korting kaarten voor de Vakantiebeurs bestellen
Maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023© Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs 2023 wordt gehouden van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. Vier dagen lang kun je kennis maken met tal van bestemmingen uit de hele wereld.  Op de Vakantiebeurs kun je letterlijk in één dag de hele wereld over. Of je nu belangstelling hebt voor stedentrips, verre bestemmingen, strandvakanties, culturele rondreizen of vakanties dichtbij huis, op de Vakantiebeurs 2023 kun je je koffer of rugzak vullen met ervaringen.

Maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2023

Via Skigebiedengids.nl kun je nu al kans maken op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs. Meedoen aan deze winactie is heel eenvoudig. Tot en met maandag 9 januari 2023 17:00 uur houden we op SkigebiedenGids.nl een winactie. Volg ons op Facebook en stuur ons via het contactformulier een mail dat je dat gedaan hebt en mee wilt doen aan de actie. Mail ook even onder welke naam je ons volgt. Meer hoef je niet te doen om kans te maken op een van die gratis kaarten voor de Vakantiebeurs.

Lees voor je meedoet eerst even onze spelvoorwaarden. Deelname betekent dat je deze spelvoorwaarden gelezen hebt en er mee instemt. De winnaars krijgen dinsdag 10 januari 2023 een mail met daarin een code waarmee ze zelf online een ticket voor de Vakantiebeurs kunnen printen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Daarom ga je naar de Vakantiebeurs!

Op de Vakantiebeurs vallen alle puzzelstukjes voor een droomvakantie op zijn plek. Laat je niet alleen informeren, maar doe ook inspiratie op en kom alvast helemaal in de vakantiestemming. Zie, proef, luister, beleef en geniet! Reis in 1 dag naar verre bestemmingen, geniet op de camping of kom lekker even bij op  één van de Mediterrane terrasjes. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid. Bezoekers kunnen ontspannen in het filmtheater waar films te zien zijn van de mooiste bestemmingen. Vertrouwde ingrediënten zijn verder de Caribbean Village, het naturistenpaviljoen en de sportieve activiteiten. Kortom: de #voorpret begint al op de Vakantiebeurs.

Nieuw op Vakantiebeurs 2023: persoonlijk reisadvies plein

De Vakantiebeurs is met 400 exposanten grootste consumentenreisbeurs in Europa. Maar hoe vind je in dat enorme, gevarieerde aanbod een reis of vakantiebestemming die helemaal op jouw lijf geschreven is? Daarvoor kun je terecht op het persoonlijk-reisadvies-plein. Daar staan reisadviseurs voor je klaar om bezoekers reisadvies op maat te geven.

App en digitale beursplattegrond

Ook handig én nieuw in 2023: de Jaarbeurs Live app. Die app kun je vooraf downloaden, zodat je alvast je persoonlijke reisprogramma op de Vakantiebeurs 2023 kunt samenstellen. Ook biedt de app informatie over ticketing, parkeren en kunnen bezoekers zien waar de drukke en rustige plekken op de beurs zijn. Daarnaast biedt deze app een interactieve plattegrond waardoor de papieren plattegronden niet meer nodig zijn.

Reisadvies Vakantiebeurs: kom met de trein

Je kunt het beste met de trein naar de Jaarbeurs gaan. Vanaf station Utrecht Centraal is het maar een paar minuten lopen. Parkeren is een stuk lastiger geworden nu P1 en P3 gebruikt worden voor woningbouw. Parkeren kan alleen op P4 of de P+R terreinen in de omgeving.

Openingstijden Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs is van donderdag 12 tot en met zondag 15 januari 2023 elke dag te bezoeken van 9.30 tot 17.30 uur. Op zaterdag kun je ook terecht tot 20.00 uur. Je kunt dan ook avond kaarten voor de Vakantiebeurs kopen. Die zijn goedkoper.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor de gratis nieuwsbrief. Volg ons op Facebook en Instagram.

Privacy *

Deel dit met je vrienden!