Shadow

Maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2020

Wilt u gratis naar de Vakantiebeurs 2020? Doe dan mee aan onze prijsvraag en maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs in Utrecht!

Met korting kaarten voor de Vakantiebeurs bestellen
© Vakantiebeurs

De Vakantiebeurs 2020 wordt gehouden van donderdag 16 tot en met zondag 19 januari 2020 in de Jaarbeurs in Utrecht. Vier dagen lang kun je kennis maken met tal van bestemmingen uit de hele wereld.  Op de Vakantiebeurs kun je letterlijk in één dag de hele wereld over. Of je nu belangstelling hebt voor stedentrips, verre bestemmingen, strandvakanties, culturele rondreizen of vakanties dichtbij huis, op de Vakantiebeurs 2020 kun je je koffer of rugzak vullen met ervaringen.

Op de Vakantiebeurs vallen alle puzzelstukjes voor een droomvakantie op zijn plek. Laat je niet alleen informeren, maar doe ook inspiratie op en kom alvast helemaal in de vakantiestemming. Zie, proef, luister, beleef en geniet! Reis in 1 dag naar verre bestemmingen, geniet op de camping of kom lekker even bij op  één van de Mediterrane terrasjes. Locals, reisleiders en ervaren reizigers geven persoonlijke reistips. Overal is dans, eten, muziek en gezelligheid. Bezoekers kunnen ontspannen in het filmtheater waar films te zien zijn van de mooiste bestemmingen. Vertrouwde ingrediënten zijn verder de Caribbean Village, het naturistenpaviljoen en de sportieve activiteiten. Kortom: de #voorpret begint al op de Vakantiebeurs.

Maak kans op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs 2020

Via Skigebiedengids.nl kun je nu al kans maken op gratis kaarten voor de Vakantiebeurs. Meedoen aan deze winactie is heel eenvoudig. Tot en met maandag 13 januari 2020 17:00 uur houden we op SkigebiedenGids.nl een winactie. Volg ons op Instagram en stuur ons via het contactformulier een mail dat je dat gedaan hebt en mee wilt doen aan de actie. Mail ook even onder welke naam je ons volgt. Meer hoef je niet te doen om kans te maken op een van die gratis kaarten voor de Vakantiebeurs. Lees voor je meedoet eerst even onze spelvoorwaarden. Deelname betekent dat je deze spelvoorwaarden gelezen hebt en er mee instemt. De winnaars krijgen dinsdag 14 januari een mail met daarin een code waarmee ze zelf online een ticket voor de Vakantiebeurs kunnen printen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Koop met korting kaarten voor de Vakantiebeurs

Je kunt nu al via de site van de Vakantiebeurs met korting kaarten kopen.

  • Regulier (t/m 15 januari) – €12,00
  • 16 t/m 19 januari – €14,00
  • Kaarten aan de kassa kosten 15,00. Kinderen t/m 16 jaar onder begeleiding mogen gratis naar binnen.
  • Op middag- en avondtickets wordt korting gegeven.

Kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

Deel dit met je vrienden!