Oud en nieuw met Club Med

Oud en nieuw met Club Med: een sprookjesachtige fakkelafdaling op een sprankelend witte piste, spectaculair vuurwerk in het dal, luxe dineren op oudejaarsavond en als klap op de vuurpijl een knallend nieuwjaarsfeest.

Bar in de nieuwe Club Med Sensations in Val Thorens © OT Val Thorens

Bar in de nieuwe Club Med Sensations in Val Thorens © OT Val Thorens

Dit – en meer – organiseert Club Med tijdens de week rondom Oud en Nieuw voor al haar gasten in de luxe winterse Clubdorpen.

Op wintersport in Frankrijk met Club Med is een geweldige manier om het skiën of snowboarden te combineren met andere activiteiten en ontspanning.

Club Med heeft 25 Clubdorpen in de sneeuw tot aan de meest luxe categorie met faciliteiten zoals een jacuzzi op het terras van de Zone 5T in Club Med Val d’Isere. De Club Med resorts in Serre Chevalier, Aime La Plagne, Club Med Avoriaz en Peisey-Vallandry blinken uit met hun sfeervolle en fraai in het berglandschap passende architectuur. Vrijwel alle Club Med resorts liggen direct aan de piste in grote bekende skigebieden, zoals Club Med Chamonix-Mont Blanc en het nieuwe Club Med Sensations Val Thorens.

All inclusive wintersport bij Club Med

Naast de ruime wellness, spa en fitnessmogelijkheden biedt Club Med een aantal praktische voorzieningen. Bijvoorbeeld een gratis onderhoudsservice voor de ski’s en gratis deelname aan ski- of snowboardles. Ruime mogelijkheden voor kinderen –zoals de sneeuwtuin en de kidsclubs- garanderen dat ouders optimaal kunnen sporten en ontspannen, terwijl de kleintjes genieten. Wintersport bij Club Med is echt all inclusive wintersport: inclusief skipas, skiles, maaltijden, entertainment en kinderopvang in de clubdorpen waar dat mogelijk is.

Bekijk meer informatie over de skigebieden in Frankrijk waar Club Med-dorpen zijn.

Waardeer dit artikel

Deel dit met je vrienden!