Club Med: all inclusive wintersport in de grootste Franse skigebieden

Wintersport met Club Med betekent een all inclusive wintersport in luxe accommodaties in grote Franse skigebieden.

All inclusive wintersport met Club Med

Wintersport met Club Med lijkt duur en exclusief te zijn, maar wie de moeite neemt om door de cijfers heen te kijken, ziet dat je met Club Med all inclusive tijdens uw wintersport heel veel waar voor uw geld krijgt.

Echte wintersportfanaten kunnen geen betere plek vinden om te skien dan bij Club Med. Want van de 25 wintersportclubdorpen die Club Med beheert, liggen er maar liefst 11 in de vier grote Franse wintersportgebieden, vaak ook nog aan de piste.

All inclusive wintersport Club Med: uniek concept van luxe clubdorpen

Club Med werd in 1949 opgericht door de Vlaamse sportman Gerard Blitz die een luxe vakantieformule met veel aandacht voor sport ontwikkelde. Het unieke concept waarbij naast verblijf en exquise maaltijden ook alle activiteiten zijn inbegrepen is een groot succes. Clubdorpen van Club Med verrezen overal ter wereld. En sinds de jaren ‘80 is er zelfs een imposant luxe zeilschip, de Club Med 2, aan het aanbod toegevoegd.

Club Med: all inclusive wintersport in Frankrijk

Club Med heeft maar liefst elf clubdorpen in de vier grote Franse skigebieden. In Les Portes du Soleil (650 kilometer skipiste) is dat Club Med Avoriaz. In Les Trois Vallees beschikt Club Med over clubdorpen in Val Thorens en twee in Méribel (Meribel Antares en Meribel Le Chalet). Club Med heeft in skigebied Paradiski (425 kilometer skipiste) clubdorpen in La Plagne 2100, Aime la Plagne, Les Arcs en Peisey-Vallandry. In L’Espace Killy (300 kilometer skipiste) biedt Club Med all inclusive wintersport vakanties aan in Tignes Val Claret en Val d’Isere. In skigebied Les Deux Alpes kunt u all inclusive op wintersport naar Club Med Les Deux Alpes. Daarnaast biedt Club Med all inclusive wintersport vakanties aan naar onder meer Chamonix, Serre Chevalier, Valmorel en Alpe d’Huez.

All inclusive wintersport Club Med: met of zonder kinderen

De formule van Club Med omvat luxe accommodaties waarbij alle maaltijden en drankjes all inclusive zijn. Ook skiles, skipas, gebruik van sportfaciliteiten en entertainment zijn all inclusive. Kinderopvang en een apart programma voor kinderen van alle leeftijden zijn all inclusive, maar worden niet overal aangeboden. Sommige clubdorpen, zoals het schitterende en nieuwe Club Med Sensations in Val Thorens, zijn alleen voor volwassenen toegankelijk. De mate van luxe van de all inclusive clubdorpen wordt aangegeven met drietanden.

Wie op zondag aankomt, kan bij Club Med gratis meedoen aan de ski- en snowboardlessen. Overigens hoeft u bij Club Med niet per se uw accommodatie voor een hele week te reserveren. Ook een lang weekend skiën behoort bij Club Med tot de mogelijkheden.

Bekijk de skigebieden waarin Club Med haar all inclusive clubdorpen heeft.

Waardeer dit artikel

Deel dit met je vrienden!