Bezoek de Vakantiebeurs 2012

 

Zin om alvast in vakantiestemming te komen? Dan mag u de Vakantiebeurs 2012 niet missen. Toch gemist? Lees dan ons artikel over de komende Vakantiebeurs.

Van 10 t/m 15 januari 2012 staat de Jaarbeurs Utrecht helemaal in het teken van de Vakantiebeurs. Verdeeld over negen hallen kunt u zich op de Vakantiebeurs oriënteren op de meest uiteenlopende bestemmingen in ruim 150 landen. Of u nu altijd al heeft gedroomd van een avontuurlijke trektocht, heerlijk wilt luieren op een subtropisch eiland of Nederland nóg beter wil leren kennen: op de Vakantiebeurs 2012 bent u aan het juiste adres! Doe inspiratie op voor een onvergetelijke vakantie en kom alvast in de ultieme vakantiesfeer.

Vakantiebeurs 2012: Kroatië Europees gastland

Op de Vakantiebeurs 2012 staan de gastlanden Kroatië (Europa) en Indonesië (Verre Bestemmingen) extra in de spotlights. Kroatië neemt daarmee het stokje over van Slovenië dat de afgelopen jaren Europees gastland van de Vakantiebeurs was. Wat kunt u naast het brede aanbod van de deelnemers nog meer verwachten? Verschillende culturen en bestemmingen komen extra tot leven in de verschillende activiteiten die dagelijks worden georganiseerd. Tref overigens niet alleen voorbereidingen om op reis te gaan, maar ook om weer gezond thuis te komen. Ga voor meer info, advies en reistips naar www.gezondopreis.nl

Vakantiebeurs 2012: praktische informatie

De Vakantiebeurs 2012 duurt van woensdag 10 tot en met zondag 15 januari 2012 en vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht. De Vakantiebeurs 2012 is dagelijks open van 10.00-18.00 uur en vrijdag van 10.00-21.00 uur.

Waardeer dit artikel

Deel dit met je vrienden!