Zo vind je een wintersport vakantiehuis met sauna

Na een dag skiën is het heerlijk om je spieren te ontspannen in de sauna. Maar niet iedereen zit er op te wachten om met vreemden in de sauna te gaan. Een vakantiehuis met sauna wint dan ook aan populariteit. Bij de volgende organisaties vind je een vakantiehuis met wellness tijdens je wintersport.

Wintersport vakantiehuis met sauna

© Belvilla

Wintersporters willen steeds luxere vakanties, waarbij niet alles draait om het skiën, maar meer om de totale winterbeleving. Daar horen ook wellness en gastronomie bij. Mede daardoor neemt het aanbod aan luxe vakantiehuizen toe. En dus komt er ook meer aanbod aan vakantiehuizen met sauna- en wellnessvoorzieningen zoals een Turks stoombad of jacuzzi. Vooral vrouwen hechten veel waarde aan wellness op wintersport, zo blijkt uit onderzoek van vakantiehuizenspecialist Belvilla. Voor bijvoorbeeld een vriendinnenweekend is een vakantiehuis met wellnessfaciliteiten zeer welkom. En juist korte wintersportvakanties met alleen vrienden of vriendinnen, zonder het eigen gezin met wie we ook nog op wintersport gaan, zijn dit jaar een nieuwe trend.

Vakantiehuis met privé sauna en jacuzzi op wintersport

Vakantiehuis met jacuzzi op wintersport

© Belvilla

Ook in wintersportchalets zie je steeds meer (privé)wellnessfaciliteiten verschijnen. En laten we wel wezen: na een dag heerlijk skiën is het geweldig om daarna lekker de vermoeide spieren te laten ontspannen in je eigen jacuzzi of sauna met uitzicht op de bergen.
Bekijk aanbiedingen van Belvilla in wintersport vakantiehuizen met jacuzzi, bubbelbad en sauna’s.
Je kunt ook zelf zoeken door op de pagina met wintersportchalets iets naar beneden te scrollen en in de linker kolom allerlei opties aan of uit te vinken. Ook WintersportFrankrijkGids.nl heeft een handig overzicht met vakantiehuizen met sauna in Frankrijk.

Je eigen vakantiehuis met sauna en catering op wintersport

Maar er zijn meer aanbieders van vakantiehuizen met sauna. Bij Skichalets kun je wat grotere wintersportchalets met sauna en/of jacuzzi boeken. De chalets zijn te vinden in de dorpen van Les Trois Vallées en in Les Portes du Soleil. Meestal gaat het om zogeheten catered chalets. Dat zijn vakantiehuizen waarbij je eigen kok ’s ochtends ontbijt maakt en ’s avonds een heerlijk diner voor je kookt. Wat ons betreft de ideale skivakantie: een groot skigebied, een vakantiehuis met sauna, een kok die de boodschappen doet en kookt, een open haard. Als dat geen ontspannende wintersportvakantie is dan weten wij het ook niet meer. Bekijk de aanbiedingen.

Aanbiedingen voor vakantiehuizen met sauna bij Chalet

Ook bij Chalet.nl vind je veel aanbiedingen voor vakantiehuizen met sauna. Er zijn veel aanbiedingen voor chalets met wellness in Frankrijk, maar ook het aanbod uit Oostenrijk en Zwitserland is goed vertegenwoordigd. De meeste chalets met sauna zijn voor tien tot zestien personen, maar je vindt ook aanbiedingen voor vakantiehuizen met wellness voor zes tot acht personen of juist voor veertien tot twintig of zelfs 24 personen.

Meer aanbiedingen voor vakantiehuizen met sauna en jacuzzi

Snowtime heeft eveneens een groot aanbod aan appartementen en chalets met wellness-faciliteiten. Let er wel even op of deze faciliteiten bij je eigen appartement of chalet horen of dat ze toch openbaar zijn.

Meer aanbiedingen voor wintersport vakantiehuizen met sauna en jacuzzi vind je onder meer bij WintertrexPierre et Vacances en TUI. Vink ook bij TUI in de rechterkolom ‘Sauna’ aan en let er op of het om privé sauna in je vakantiehuis gaat.

Zo vind je een wintersport vakantiehuis met sauna
5 (100%) 1 vote

Deel dit met je vrienden!

Tags: