Lekker luxe op wintersport in chalets met catering

Diverse reisorganisaties bieden chalets met catering aan. Wat houdt dat eigenlijk in en waar kun je chalets met catering boeken?

Chalets met catering

Chalets met catering © Skichalets.nl

Chalets met catering © Skichalets.nl

Na een hele dag skiën thuiskomen in een schoongemaakt chalet waar de boodschappen al gedaan zijn, het is een ideale formule voor mensen die een chalet met een groep vrienden. Bij de catered-chalet-formule zorgt de professionele staf voor schoonmaak, boodschappen en soms ook voor oppassen. Wintersporters hebben daardoor alle voordelen van een hotel, maar de vrijheid van een eigen chalet. De kok kookt elke avond een driegangendiner. Dat diner wordt in overleg met de chalet-gasten samengesteld. Ook de afwas wordt gedaan. De volgende ochtend staat in het chalet het ontbijt klaar. Terwijl de gasten daarna gaan skiën, wordt het chalet schoongemaakt.

Chalets met kinderopvang en catering

Voor gezinnen met kinderen biedt een chalet met catering ook uitkomst. Er zijn enkele catered chalets met kinderopvang in huis. Speciaal opgeleide stafleden spelen met en zorgen voor de kleintjes, terwijl de ouders genieten van het onbezorgd samenzijn met vrienden en familieleden. Chalets met catering en nanny-service boeken kan bij onder meer Skichalets.

Wie denkt dat leven in zulke luxe onbetaalbaar is, heeft het mis. Een catered chalet is vaak voordeliger dan een hotel. Daarnaast bespaar je op etentjes, omdat je persoonlijke koks heerlijke diners uit je eigen keuken toveren. Tel daar de gezellige sfeer en de vrijheid van het verblijven in een privéchalet bij op en je skivakantie kan niet meer stuk.

Aanbieders van catered chalets

U kunt chalets met catering boeken bij Skichalets.nl (al vanaf twee personen), Chalet.nl en Summit Travel. Kijk voor meer aanbiedingen voor chalets in ons overzicht van chalet aanbiedingen.

Lekker luxe op wintersport in chalets met catering
5 (100%) 1 vote

Deel dit met je vrienden!