Shadow

Gratis skiles voor kinderen in Arosa

skigebied Arosa

De Zwitserse wintersportbestemming Arosa stunt ook in het wintersportseizoen 2017 – 2018 met gratis skiles of snowboardles voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar.

Het kindvriendelijke Arosa ligt in het kanton Graubünden en is één van de meest sneeuwzekere wintersportbestemmingen in de Alpen. Het heeft een mooi en overzichtelijk skigebied met 60 kilometer aan pistes, gelegen tussen 1800 en 2650 meter. Het dorp ligt op zo’n 900 kilometer van Utrecht. Het skigebied is sinds de winter van 2013-2014 extra aantrekkelijk geworden door de nieuwe skilift die Arosa met Lenzerheide verbindt. Daardoor is een aaneengesloten skigebied van 225 kilometer ontstaan.

Gratis skilessen voor kinderen

De gratis skilessen voor kinderen, die werden ingevoerd in 2012 – 2013,  zijn niet alleen prettig voor de portemonnee van de gast, de actie bevordert ook het skiniveau van de kinderen en de veiligheid op de pistes. Het aanbod geldt voor alle boekingen van twee of meer overnachtingen bij 20 hotels en meer dan 50 appartementenaanbieders. Kijk voor hotels in Arosa bij Wintertrex.

Skischolen in Arosa

“Onze skischolen behoren tot de beste van Zwitserland en vormen daarmee een belangrijke toegevoegde waarde voor Arosa,” aldus Pascal Jenny, directeur van Arosa Tourismus. Naast het prijsvoordeel van de actie beklemtoont hij: “Als kinderen tijdens hun jeugd goed leren skiën en snowboarden, hebben zij daar de rest van hun leven profijt van. Wij willen dit stimuleren en hebben daarom deze samenwerking opgezet met skischolen en accommodatieverschaffers”.

Gratis skilessen voor kinderen boeken

De gratis groepslessen kunnen direct bij de skischool geboekt worden, onder vermelding van de gegevens van het kind, de naam van het hotel of appartement en de periode van het verblijf. Bij een bevestiging hiervan geeft de accommodatieverschaffer je vouchers op de dag van aankomst. Die vouchers kun jebij de skischool inleveren. Om zeker te zijn van plaatsing is het verstandig zo vroeg mogelijk te boeken. Het aanbod is in de winter van 2017 – 2018 geldig voor kinderen die geboren zijn in 2000 of later. Het is ook geldig bij boekingen die via een touroperator of reisbureau zijn gedaan. Lees hier waar je aanbiedingen voor Arosa kunt boeken.

Deel dit met je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.