Shadow

Cozy Time in Val Gardena in de Dolomieten

Als de dagen korter worden, gaan we op zoek naar warmte, knusheid en feelgood-momenten. Zorgen voor jezelf, waardevolle tijd doorbrengen met uw partner, lichamelijk en geestelijk ontspannen. De herfst is een uitgelezen tijd om energie op te doen in de Dolomieten.

Het vijfsterrenhotel Granbaita Dolomites in Val Gardena in Zuid-Tirol staat bekend als retraite-adres dat u niet mag missen. De uitgestrekte en exclusieve Savinela Spa van het 5* hotel wordt gekenmerkt door een gezellig berghutgevoel, waarin u zich gelijk thuis voelt. Veel hoogwaardige behandelingen ontstaan uit de Alpentraditie van het hotel. Er wordt gebruikgemaakt van bloemen en kruiden uit de bergen. De herfst- en winterdip maken geen schijn van kans bij een verwarmend berghooibad in het stoombed of een geurig rozenbad in de houten kuip. Het spa-team beheerst oosterse en ayurvedische rituelen, goede massages en nog veel meer om tot rust te komen.

Persoonlijk wellness programma

Genieten van de spa en het zwembad in 5* Superior Hotel Granbaita Dolomites © Hotel Granbaita Dolomites
Genieten van de spa en het zwembad in 5* Superior Hotel Granbaita Dolomites © Hotel Granbaita Dolomites

In de sauna is het weergaloos ontspannen. Iedereen krijgt een persoonlijk wellnessprogramma: Finse sauna en aromastoombad, exclusieve sneeuwgrot en zoutwaterbad of hooisauna. De uren in de saunawereld van hotel Granbaita zouden wel eindeloos mogen duren.

Een zwembad van 32 meter lang en met een temperatuur van 30 °C zorgt voor heerlijke momenten. Er is een directe verbinding tussen het grote binnenbad en het panorama-buitenbad. De whirlbedden in het zwembad en de binnen- en buitenwhirlpools geven prikkelende massages. Een gevoel van grenzeloosheid dat de zintuigen prikkelt – zwemmen onder de vrije hemel. Omringd door de Dolomieten, die beelden op het wateroppervlak toveren.

Granbaita Gourmet

Selfcare is dagelijkse praktijk in hotel Granbaita Dolomites. Chefkok Andrea Moccia zorgt voor onvergetelijke uurtjes. In zijn geniet-atelier ‘Granbaita Gourmet‘ laat hij dagelijks zijn grote bekwaamheid zien in fine-diningmenu’s voor de à-la-carte-gast. Net zoveel culinair genot is te vinden bij de Granbaita Cuisine in het kader van het halfpension.

Wijnkaart met 400 etiketten

Hooimassage in de Savelina Spa in Hotel Granbaita Dolomites © Werner Dejori / Hotel Granbaita Dolomites
Hooimassage in de Savelina Spa in Hotel Granbaita Dolomites © Werner Dejori / Hotel Granbaita Dolomites

Herfstavonden en goede wijn gaan heel goed samen. Wijnliefhebbers kunnen zich verdiepen in een wijnkaart met meer dan 400 etiketten. Deze liggen in de oude stenen kelder en in de moderne panoramakelder van glas. Een romige koffie na het eten, een kop thee na de wandeling of fietstocht, een prikkelend aperitief of een cocktail in goed gezelschap. Er is altijd een goede reden voor vrolijke momenten in de Bar & Lounge Granbaita, met een verfijnde sfeer en goede muziek.

Fietsen, wandelen, culinair genieten en cozy time met z’n tweetjes

Cozy time in Hotel Granbaita Dolomites. Met z'n tweeën genieten van een melkbad © Werner Dejori / Hotel Granbaita Dolomites
Cozy time in Hotel Granbaita Dolomites. Met z’n tweeën genieten van een melkbad © Werner Dejori / Hotel Granbaita Dolomites

Voor de een is de herfst het seizoen om in de Dolomieten te fietsen en te wandelen. Je kunt dan onder meer genieten van het natuurspektakel de ‘burning dolomites‘, wanneer de zon op de bergen rondom Val Gardena schijnt. De ander kiest voor culinaire ervaringen en weer een ander voor tijd met zijn tweeën. In hotel Granbaita Dolomites vindt iedereen het exclusieve aanbod dat past bij de vakantiewensen. Hotel Granbaita Dolomites neemt geen pauze en is altijd geopend.

Met z’n tweeën er tussenuit: Couples Retreat

Het Granbaita Dolomites biedt zowel in het voorjaar als in de herfst een ‘couples retreat’ aan. Even er tussenuit met z’n tweeën: Bij aankomst een fles champagne Philipponat Granbaita met een aantal lekkernijen op de kamer, Savinela SPA Couples Ritual-behandeling met privésauna en stoombad, peeling per persoon, ontspannende duomassage, verzorgend kompres per persoon, aangename ontspanning met verse fruitcocktails. Bekijk dit arrangement en alle andere actuele speciale aanbiedingen op de site van het hotel.

Lees ook:

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor de gratis nieuwsbrief. Volg ons op Facebook en Instagram.

Privacy *

Deel dit met je vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.