Ga naar de inhoud

Buspendel naar de wintersport: waar kun je boeken?

De buspendel is een populaire vorm van vervoer naar de wintersport. Je hoeft zelf niet te rijden en komt uitgerust op je wintersportbestemming aan. Reizen met de buspendel is bovendien heel gezellig als je met vrienden reist. En je kunt heel simpel buspendels naar skigebieden in Duitsland (Sauerland!), Oostenrijk, Frankrijk, Italië of Zwitserland boeken. Er zijn diverse opstapplaatsen in Nederland en  je hebt veel keuze in wintersportbestemmingen.

Met de bus naar de wintersport

De touringcar blijft voor veel mensen een populaire manier om naar de wintersport te reizen. En waarom ook niet? Je kunt het rijden overlaten aan professionele chauffeurs. En onderweg kun je een film kijken op de tv of je laptop en ’s nachts ga je lekker slapen. Bovendien is de pendelbus goedkoop en zeker als je met vrienden reist, enorm gezellig.

Door het vertrek op vrijdagavond vanuit Nederland kom je meestal al zaterdagochtend op je bestemming aan. Je kunt dan direct gaan skiën. En vaak kun je op de vertrekdag nog een hele dag skiën voordat je ’s avonds in de pendelbus terug naar Nederland stapt.

Met de buspendels van Snowtime naar de wintersport

Maar er zijn meer aanbieders van buspendels naar de wintersportgebieden. Eén daarvan is Snowtime of beter gezegd, was Snowtime. Deze wintersportaanbieder is overgenomen door Travelski, maar die biedt op dit moment geen buspendels aan. Onduidelijk is of dat ooit weer gaat gebeuren.

Buspendel naar de wintersport met De Jong Intra

Een andere bekende aanbieder van buspendels naar de sneeuw is De Jong Intra. Bij deze reisorganisatie kun je alleen pakketreizen met een bus of lossen buspendels naar Oostenrijk boeken. De losse buspendels bij De Jong Intra staan aangegeven per skigebied. Je moet dus eerst een skigebied uitzoeken en dan pas kun je kijken of je ook alleen een losse busreis kunt boeken. Wij hebben voor jou een overzicht gemaakt van de buspendels van De Jong Intra.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor de gratis nieuwsbrief. Volg ons op Facebook en Instagram.

Privacy *