Ga naar de inhoud

Dutchweek Gerlos 2023: Hollands feest in Gerlos

Na de Dutch Week in Val Thorens, de Dutchweek Saalbach, de Dutchweek Zell am See en de Dutchweek Italia is er nog een Hollands feest in de bergen bij: De Dutchweek Gerlos. Dit grote feest in Gerlos vindt plaats van zaterdag 25 maart tot en met zaterdag 1 april 2023.

Dutchweekend Gerlos

Zijn er eigenlijk Nederlandse wintersporters te vinden die nog nooit in skigebied Gerlos zijn geweest? Wij denken van niet. Iedereen die ooit in Gerlos geweest is, of van dit Oostenrijkse dorp in de Zillertal Arena gehoord heeft, weet dat Gerlos niet zozeer vanwege het skiën, maar vooral om de après-ski bekend staat. Gerlos staat echt in elke ranglijst van beste après-ski gebieden, en terecht. Je kon er dan ook op wachten tot het Dutchweek in Gerlos zou neerstrijken.

Vanwege de uitbraak van het coronavirus ging de Dutchweek Gerlos in 2020 niet door en ook in 2021 is er geen Dutch Week in Gerlos. Maar de Dutchweek Gerlos 2023 gaat wel door. Die vindt plaats van zaterdag 25 maart tot en met zaterdag 1 april 2023. Een hele week feest dus. Het skigebied is open tot ver in april, dus je kunt er nog prima skiën. Dan kun je meteen ontdekken hoe leuk lenteskiën is.

Wil je nog later skiën en feesten? Kijk dan even naar de Dutch Week in Val Thorens in Frankrijk. De slotweek in Val Thorens wordt van 29 april tot en met 5 mei 2023 gehouden.

Dutchweek Gerlos 2023

Natuurlijk zijn er tijdens het Dutchweek Gerlos weer supergave feesten, zoals de snowparty op de berg. Je hoort de muziek vanzelf. Er is een hele week feest, zowel op de piste als in Gerlos zelf, maar het programma is natuurlijk nu nog niet bekend.

Wil jij ook dit einde van het seizoen-feest in Gerlos bijwonen? Boek dan hier je accommodatie, skipas, toegang tot de feesten en eventueel je retourvlucht. En mocht je toevallig die week niet kunnen, dan kun je kort daarop nog naar de Lederhose Wedel Woche in de Zillertal Arena. Wie in Lederhose of Dirndl-jurk gaat skiën of snowboarden, krijgt korting op z’n skipas. En er zijn nog leuke feestjes ook.

De Dutchweek Gerlos is niet het enige feest waarbij skiën, boarden en feesten centraal staan. Al vroeg in de winter, eind november, wordt in Val Thorens de Winterstarter gehouden. En begin december is het feest tijdens de Powderweek Les 2 Alpes.

Lees meer over de andere Dutch Week feesten in Oostenrijk.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor de gratis nieuwsbrief. Volg ons op Facebook en Instagram.

Privacy *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geoptimaliseerd door Optimole