Club Med laat gasten goedkoop vliegen naar de wintersport

Club Med wintersport

Dankzij een samenwerking tussen Club Med en enkele vliegmaatschappijen kunnen gasten goedkoop naar de wintersport vliegen.

Club Med heeft een aantal all inclusive clubdorpen in de skigebieden in Frankrijk. Bekende clubdorpen zijn Club Med Val Thorens, Club Med Aime la Plagne, Peisey-Vallandry, Tignes, Val d’Isere en de luxe clubdorpen in Meribel. Club Med heeft een imago van duur te zijn. In de praktijk valt dat wel mee als je bedenkt dat je heel veel waar voor je geld krijgt. Bij Club Med is all inclusive wintersport ook echt all inclusive. Zaken als skiles en kinderopvang zijn bijvoorbeeld all inclusive.

Vliegen met Club Med

Voor gasten die geen zin hebben op weg naar de skigebieden in Frankrijk in de file te belanden, biedt Club Med voor zeventien clubdorpen in Frankrijk, Zwitserland en Italie de mogelijkheid om te vliegen naar de wintersport. In Frankrijk gaat het om de clubdorpen naar Les Deux Alpes, Valmorel, Alpe d’Huez, Aime la Plagne, Avoriaz, Serre-Chevalier, Chamonix, Val Thorens, Val d’Isere, Peisey-Vallendry en Tignes Val Claret.

Boeken kan via de website van Club Med.

Meer artikelen over Club Med:
Vier Oud en Nieuw met Club Med

Club Med laat gasten goedkoop vliegen naar de wintersport
5 (100%) 1 vote

Deel dit met je vrienden!