Shadow

Valle d’Aosta verwent vrouwen op Pink-woensdag

Valle d'Aosta skien

In de skigebieden in de Valle d’Aosta is het in de winter in maart en april elke woensdag feest voor vrouwen. Op ‘Pink’ woensdag gelden speciale tarieven voor vrouwelijke wintersporters bij de liften.

Valle d’Aosta Pink woensdag

Elke woensdag in de winter staat het Aostadal in het teken van vrouwen tijdens Pink Wednesday, of Mercoledi in Rosa’, zoals Pink Wednesday op z’n Italiaans heet. Al is het voordeel niet meer zo uitbundig als voorheen. Toen kregen vrouwen in alle skigebieden van de Aosta-vallei een skipas voor een paar tientjes. Voor 25 euro had je dan een dagpas voor het mondaine Courmayeur, of kon je grensoverschrijdend skiën met Zwitserland of Frankrijk in La Thuile of Breuil Cervinia. Of  je kon de ongekende off piste mogelijkheden proberen in Monte Rosa Ski en de combinatie van Aosta stad met de pistes van Pila.

Naast een goedkopere skipas voorzag ‘Pink’ woensdag ook in wellness: de ideale manier om spieren te verwennen na een dag op de pistes. En het arrangement omvatte kortingsacties waardoor je voordelig kon shoppen.

Tegenwoordig bestaat de Pink Wednesday alleen nog uit een fikse korting op een dagskipas in de skigebieden van Monte Rosa. Logisch, want waar kun je nu beter een ‘Mercoledi in Rosa’ houden dan in Monte Rosa. In 2019 was het Pink Wednesday op een aantal woensdagen in maart en april. Of en wanneer de Pink Wednesday in 2020 terugkeert, is ons niet bekend.

Aanbiedingen hotels Aostadal

Interesse in een vakantie in het Aostadal? Kijk bij Interhome Vakantiehuizen en Belvilla voor vakantiehuizen in het Aostadal of kijk bij TUI en Snowtrex voor hotel aanbiedingen in het Aostadal.

Deel dit met je vrienden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.