Shadow

Tweede editie geheime popconcerten in Les Portes du Soleil

Van 24 tot 28 maart 2012 wordt in Les Portes du Soleil de tweede editie van het festival des concerts sauvages gehouden.

Rock des Pistes © JB Bieuville/OT Morzine
Rock des Pistes © JB Bieuville/OT Morzine

Het festival bestaat uit twintig optredens van Franse en internationale sterren. De locaties van dit rockconcert worden tot op het laatste moment zorgvuldig geheim gehouden. De opzet van het festival is ten opzichte van vorig jaar wel iets veranderd. Elke middag om twee uur ontvangen festivalgangers een SMS-bericht met daarop de locatie van het popconcert van de volgende dag. Vorig jaar kregen bezoekers pas enkele minuten tevoren een SMS, zodat ze zo snel mogelijk op de ski’s naar een van de tijdelijke podia in de bossen moesten skiën. Nu is er dus meer tijd. Alle twaalf Franse en Zwitserse skistations van Les Portes du Soleil doen aan dit festival mee. De skipas voor Portes du Soleil geldt als toegangsbewijs voor het concert.

Fringe Festival in Les Portes du Soleil

Parallel aan het Festival in de Wildernis wordt het Fringe Festival gehouden. Elke avond treden er in de dorpen van Les Portes du Soleil artiesten op die door Warner Music zijn uitgekozen. Het publiek en een jury bepalen wie de winnaar van die concerten is.

Deel dit met je vrienden!