Ga naar de inhoud

Feestweek bij start skiseizoen Val Thorens

De skiliften in Val Thorens gaan 24 november 2012 open. De start van het skiseizoen in Val Thorens wordt gevierd met een weekend vol festiviteiten.

Val Thorens in skigebied Les Trois Vallees is het hoogst gelegen skigebied van Europa. Dat betekent dat de skiliften in Val Thorens vroeg in het seizoen 2012-2013 open kunnen en laat sluiten. Het skiseizoen in Val Thorens begint in de winter van 2012-2013 op 24 november en eindigt op 12 mei 2013. De Dutch Week 2013 in Val Thorens wordt gehouden van 27 april tot en met 3 mei 2013. Het skigebied is daarna dus nog een dikke week open.

Val Thorens: opening skiseizoen met dubbel feest

De officiele start van het skiseizoen in Val Thorens wordt gevierd in de week van 8 tot en met 14 december 2012 tijdens de vierde editie van de Kick-Off Week. De afgelopen jaren werd het skiseizoen in Val Thorens geopend met optredens van artiesten als Kane en Waylon en dit jaar is de rockband Go Back To The Zoo de hoofdact. De huisband van De Wereld Draait Door is niet de enige entertainment act. De hele feestweek draaien dj’s in het skigebied en zijn er overal in Val Thorens feesten. Wil jij het openingsfeest in Val Thorens bijwonen? Boek dan nu een hotel of appartement in Val Thorens.

Start skiseizoen Val Thorens? Snowboards testen!

In het weekend van 1 en 2 december 2012 is het wederom feest in Val Thorens. Dan ontvangt Val Thorens voor de tweede keer de Rock on Snowboard Tour waarbij snowboarders al het materiaal van de grote snowboardmerken kunnen testen op de pisten van Val Thorens. Ook deze keer heb je alleen een liftpas en een identiteitskaart nodig om gratis materiaal te kunnen testen. Van 15 tot en met 22 december staat Val Thorens in het teken van de Ski & Boarderweek en op 17, 18 en 19 december strijkt de Wereldbeker Ski Cross neer in het hoogste skigebied van Europa. Scoor een aanbieding naar de Ski & Boarderweek.

Bij Travelski vind je aanbiedingen naar events in Val Thorens en andere skidorpen. Kijk ook even naar de Winterstarter-aanbiedingen in Val Thorens.

Mis nooit meer een bericht. Meld je hieronder aan voor de gratis nieuwsbrief. Volg ons op Facebook en Instagram.

Privacy *