Shadow

Super Skisafari: Skigebieden hoppen in Oostenrijk, Italië en Zwitserland

Hou je van kilometers vreten en wil je zoveel mogelijk skigebieden ontdekken? Dan is de Super Skisafari van Snow Experience misschien iets voor jou.

Summit Travel verzorgt samen met Snow Experience de Super Skisafari. Bij een skisafari ga je met een groep onder begeleiding elke dag een ander skigebied ontdekken. De groepen zijn gemiddeld acht personen groot en worden samengesteld op basis van ski- of snowboardniveau. Er gaan skileraren mee en er is Nederlandstalige begeleiding. Bij de lunch en koffiestops kom je de andere groepen weer tegen. Je verblijft de hele week in hetzelfde hotel, maar bezoekt elke dag een ander skigebied. De skisafari aanbiedingen omvatten een skivakantie inclusief hotel, skibegeleiding in verschillende skigebieden, skipas en vervoer.

In de winter van 2016 – 2017 werden skisafari’s aangeboden naar:

  • het Salzburgerland in Oostenrijk
  • de Dolomiti Superski in Italië
  • de skigebieden van Sankt Anton in Oostenrijk
  • het drielandenpunt van Oostenrijk, Zwitserland en Italië.

Aan het programma voor de winter van 2017-2018 wordt nog gewerkt. Bekijk het actuele aanbod aan skisafari’s.

Skisafari: leren door te doen

De skisafari is een nieuwe manier om uw techniek verbeteren door veel te skiën en snowboarden met een kleine groep Nederlanders. Daarbij worden de mooiste plekken en pistes van het skigebied bezocht onder begeleiding van een professionele Nederlandstalige gids. Er wordt geskied en gesnowboard in verschillende niveaugroepen. Wie zelfstandig een blauwe piste af kan, kan al meedoen.

“Dit concept is echt geweldig”, aldus deelnemer Chris Rens. “Ik ben afgelopen jaren mee geweest en heb plekken gezien die ik zelf nooit zou vinden. Ook ben ik met sprongen vooruit gegaan in mijn skitechniek en durf nu rode en zwarte pistes af. In een gewoon skiklasje zie je de hele week dezelfde piste. Dankzij de skisafari doorkruis je het hele gebied.” Ook voor de zeer ervaren skiër blijft de skisafari een uitdaging.

Deel dit met je vrienden!