Shadow

Last Minute wintersport aanbiedingen tot wel 50%!

snowtime-last-minute-wintersport

Bent u toe aan vakantie, maar heeft u nog niets geboekt en verlangt u toch naar besneeuwde bergen? Snowtime Travel biedt last minute wintersport vakanties aan in Oostenrijk en Frankrijk met hoge kortingen. Tijdens de populaire weken rondom kerstmis en oud & nieuw gelden bepaalde kortingen in verscheidene accommodaties ook.

(Advertorial)

Kerst kortingen

Wilt u graag in de kerst week op wintersport gaan maar denkt u dat het te laat is om nog te boeken? Maakt u zich geen zorgen, er is nog genoeg aanbod. In deze week worden er tevens accommodaties aangeboden met kortingen (tot wel 30%)! Wanneer u een wintersport vakantie boekt naar Oostenrijk ontvangt u 15% korting in verschillende maanden bij een groot aantal accommodaties. Of boek een van onderstaande accommodaties en vertrek 22 december 2012 alsnog richting uw wintersport bestemming in Frankrijk.

Gegarandeerde sneeuw tijdens oud & nieuw

Viert u kerstmis thuis en proost u liever op het nieuwe jaar in Frankrijk of Oostenrijk? Oostenrijk biedt tevens de korting van 15% aan in de week van oud & nieuw, zodat u met uw vrienden, familie of partner het nieuwe jaar kan inluiden in de sneeuw! Liever “bonne année “ dan “frohes neues jahr“? Vertrek dan op 29 december 2012 richting Frankrijk en verblijf met korting in één van onderstaande accommodaties.

Op wintersport met 50% korting

Wilt u nog last minute op wintersport in december en heeft u gewacht op een leuke aanbiedingen. Pak dan nu uw kans, want Snowtime Travel heeft kortingen van 15%, 20% en 30%. Wanneer u op 15 december 2012 vertrekt richting uw wintersport in Frankrijk en verblijft in een van onderstaande accommodaties dan heeft u zelfs een korting van 50% te pakken!

Wintersport in Oostenrijk en wintersport in Frankrijk is voor iedereen mogelijk. Last minute op skivakantie met familie, uw partner of zelfs met vrienden. Er zijn namelijk nog accommodaties beschikbaar voor groepen waarbij de kortingen ook gelden. Ga daarom nu naar de website van Snowtime Travel en boek uw wintersport online. Wilt u meer informatie en boekt u liever telefonisch? Bel dan naar 020 – 8200 600.

Deel dit met je vrienden!