Shadow

Vijftig procent korting op Ski Thalys Hi-Life-ticket

Ski Thalys

Met de trein op wintersport? Ski Thalys geeft nu vijftig procent korting op reizen met de trein naar de Franse skigebieden.

Let op: deze actie is inmiddels afgelopen. Kijk op de site van NS International voor actuele kortingen en aanbiedingen

De trein is een uitstekend vervoermiddel voor uw wintersport in Frankrijk. Veel Franse skigebieden zijn uitstekend bereikbaar per trein en in enkele gebieden is het skiseizoen zelfs al gestart. Wintersport in Frankrijk wordt nu nog goedkoper nu de prijzen van de Ski Thalys met de helft omlaag gaan. Ski Thalys heeft de prijzen voor het Hi Life-tarief met vijftig procent verlaagd. Wie voor 11 november 2010 een treinticket boekt, kan een enkele reis al vanaf 76 euro (comfortklasse 2) of v.a 98 euro (comfortklasse 1) krijgen. U kunt met de trein naar de wintersport in Frankrijk tussen 18 december 2010 en 2 april 2011. Het actietarief voor de Ski Thalys geldt niet in de krokusvakantie en ook sommige andere data zijn uitgesloten. Lees meer over deze actie en de voorwaarden op de site van NS International. Boek snel want op=op. Via de site kunt u ook aansluitend busvervoer naar uw skigebied boeken.

Ski Thalys haltes

De Ski Thalys vertrekt vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal. In Frankrijk wordt gestopt in Chambery, Albertville, Moutiers, Aime la Plagne, Landry en Bourg St. Maurice.

Deel dit met je vrienden!