Uit eten in uw eigen catered chalet

Lekker op vakantie met het hele gezin en aan het eind van de dag genieten van een heerlijk diner. Klinkt dit goed maar heeft u geen zin in de voorbereiding en het afruimen? Kies dan voor catering en een catered chalet tijdens de wintersport!

Chaletstaf caterd chalet © Snowtime

Chaletstaf caterd chalet © Snowtime

Met self catering of een catered chalet geniet u van een uitgebreid verzorgd ontbijt, afternoon tea’s en luxe drie gangen diners.

Self catering of privékok

Aan het eind van de dag de tijd in de gaten houden om te zien of u nog op tijd bent voor de winkels, boodschappen en doen en dan nog koken. Dit hoeft niet! Er zijn verschillende soorten catering mogelijk in chalets in Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Italië.

Self catering of catered chalet

Met wintersport catering kunt u genieten van het lekkere eten en het gemak van uw eigen chalet. Een relatief nieuw concept is self catering, waarbij gasten een paar keer per week een boodschappenpakket bezorgd krijgen, met verse spullen. Zo kunt u gemakkelijk zelf aan de slag met eten. Als u geen eigen vervoer heeft tijdens de skivakantie is een boodschappenpakket ideaal. Alles staat klaar bij thuiskomst en u hoeft zich niet druk te maken over al die boodschappen. Het recept zit in de tas en u kunt meteen aan de slag met het drie gangen diner voor het hele gezin.

Catering staf

Geen zin om zelf te koken? Met wintersport catering kunt u zo aanschuiven. Als u na een actieve dag in de buitenlucht thuiskomt staat het diner voor u klaar en kunt u samen eten voor het haardvuur. Na het ontbijt met vers (stok)brood, muesli, vruchtensap, koffie & thee kunt u meteen de piste op. Deze cateringservice, inclusief huishoudservice, wordt in steeds meer wintersportplaatsen aangeboden door een Engelstalige chaletstaf. Boeken kan vaak al vanaf zeven personen.

All inclusive chalet

Het is ook mogelijk om een all inclusive chalet te boeken waar u door de catering staf in de watten wordt gelegd. Informeer bij het boeken van uw wintersport van tevoren naar de mogelijkheden. De catering staf woont vaak bij u in en zorgt voor het ontbijt en de diners. In diverse wintersportplaatsen in Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk is een Nederlandstalige chaletservice beschikbaar. Het all inclusive concept houdt in dat u tijdens de diners ongelimiteerd wijn, bier en frisdrank kunt drinken. Daarnaast wordt alles voor u opgeruimd en geniet u van een volledige huishoudservice, ook de eindschoonmaak zit bij deze all inclusive service inbegrepen.

Catering voor groepen

Gaat u met zijn allen op vakantie en is koken voor een grote groep te veel werk? Boodschappen pakketten en catering service zijn ook beschikbaar voor grote groepen. Er kan rekening worden gehouden met speciale wensen zoals een vegetarisch of glutenvrij menu.

Wilt u genieten van een wintersportvakantie inclusief catering? Kijk dan even bij Skichalets, Summit Travel en Chalet.nl.

Uit eten in uw eigen catered chalet
5 (100%) 1 vote

Deel dit met je vrienden!