Ga naar de inhoud

Nieuws

5 Skigebieden op minder dan 900 kilometer rijden van Utrecht

    Hotel Tyrolerhof in Sölden © Summit Travel

    Geen zin om voor je wintersportvakantie ver te rijden? Dan tippen we vijf te gekke skigebieden die allemaal binnen een straal van 900 kilometer van Utrecht liggen. Of je nu een doorgewinterde skiër bent of gewoon zin hebt in wat winterpret, we hebben de perfecte plekken voor je uitgezocht. In deze skigebieden op minder dan 900 kilometer vanaf Utrecht liggen ook mooie accommodaties die je bij Summit Travel kunt boeken. Dus, laten we snel ontdekken welk skigebied jouw volgende winterbestemming wordt!

    Lees verder »5 Skigebieden op minder dan 900 kilometer rijden van Utrecht

    Wintersport in de voorjaarsvakantie boeken? Hier kun je nog terecht

      Zie jij jezelf deze voorjaarsvakantie al op wintersport in Prestige Résidence Mendi Alde in La Clusaz? Boek dan snel © Summit Travel

      De winter van 2023-2024 kent een vliegende start met volop sneeuw in de Oostenrijkse en Franse Alpen. Zelfs de skiliften in het Duitse Winterberg kunnen begin december al open. Wil jij liever in de voorjaarsvakantie op wintersport, maar heb je nog niet geboekt? Geen nood, want er zijn nog genoeg accommodaties die in de voorjaarsvakantie beschikbaar zijn.

      Lees verder »Wintersport in de voorjaarsvakantie boeken? Hier kun je nog terecht

      Betaalbare wintersportaccommodaties van Summit Travel

        Hotel Garni Auszeit inhet Oostenrijkse Pertisau. © Summit Travel

        Met de stijgende prijzen voor vakantieverblijven en skipassen gaan wintersportliefhebbers massaal op zoek naar goedkope skigebieden en betaalbare wintersportvakanties. Gelukkig hoef je je bankrekening niet te plunderen om een geweldige wintersportvakantie te kunnen beleven, want wintersport touroperator Summit Travel heeft een scala aan betaalbare accommodaties die perfect passen bij jouw behoeften.

        Lees verder »Betaalbare wintersportaccommodaties van Summit Travel

        Sneeuwgarantie, wat is het?

          sneeuwgarantie

          Het lijkt wel een nieuwe trend in wintersport, vooral doordat in veel skigebieden momenteel nog niet al te veel sneeuw valt. Skigarantie of sneeuwgarantie. Reisorganisaties bieden het al langere tijd aan, maar wat betekent het nou echt en waar kan je wel of juist geen rekening mee houden als je je wintersport vakantie gaat boeken?

          Lees verder »Sneeuwgarantie, wat is het?

          Fijne accommodaties in sneeuwzekere skigebieden

            Alpenhotel Mittagspitze in Damüls in het Oostenrijkse Vorarlberg. © Summit Travel

            Bij het zoeken naar een geschikte bestemming kijken veel wintersporters naar de sneeuwzekerheid van het skigebied. Niks is vervelender dan ijzige pistes, papsneeuw of bruin geschraapte pistes. In een aantal skigebieden hoef je je daarover gelukkig geen zorgen om te maken. Door de hoogte ligt er in sommige skigebieden meer sneeuw dan ergens anders in de omgeving. We willen tenslotte tijdens onze wintersportvakantie allemaal genoeg sneeuw en goede pistes! Om je verblijf in deze skigebieden helemaal compleet te maken hebben wij vijf accommodaties van Summit Travel in sneeuwzekere skigebieden voor je uitgekozen.

            Lees verder »Fijne accommodaties in sneeuwzekere skigebieden
            Geoptimaliseerd door Optimole